Πέμπτη, 3 Αυγούστου 2017

Εύα Κωστούλα - Θηλυκό από ατσάλι

Η Εύα Κωστούλα είναι 25 χρονών και Ζει μόνιμα στην πόλη της Λάρισας. Έχει σπουδάσει αρχαιολόγος στη Θεσσαλονίκη ενώ παράλληλα ασχολείται με το Fitness τόσο αγωνιστικά καθώς έχει λάβει μέρος σε πολύ μεγάλους διεθνείς αγώνες διεκδικώντας πάντα θέσεις εντός εξάδας κ κερδίζοντας τις εντυπώσεις με το σωματικές τις επιδόσεις.. Η αγάπη της για τη γυμναστική κ τον υγιεινό τρόπο ζωής την ώθησε να ασχοληθεί επαγγελματικά με το αντικείμενο και πάρα το νεαρό της ηλικίας της να εξελίσσεται σταδιακά σε μια από τις καλύτερες συμβούλους προπόνησης κ διατροφής στο γυναικείο κομμάτι… η ίδια μας λέει "δεν θεωρώ ελκυστικό ένα απλώς....
αδύνατο σώμα αφού οι καμπύλες είναι το άλφα και το ωμέγα σε ένα γυναικείο κορμί… Σαν γυναίκα προπονούμουν από άντρες για πολύ καιρό Αλλά έβλεπα ότι Όσο καλή θέληση και να υπήρχε δεν καταλάβαιναν πάντα τις ανάγκες του δικού μου σώματος πράγμα που με έκανε να μπω στη διαδικασία να
προσπαθήσω μόνη μου να φτιάξω ένα σώμα το οποίο θα θεωρούταν καλαίσθητο όχι μόνο στα αντρικά μάτια αλλά κυρίως στα γυναικεία όπου το γυμναστήριο και ειδικά τα βάρη είναι πολύ παρεξηγημένα.


Η Εύα ζει πλέον μόνιμα στη Λάρισα κ εργάζεται σε κατάστημα με συμπληρώματα διατροφής ενώ παράλληλα προπονεί και καθοδηγεί αρκετές κοπέλες στη προσπάθεια τούς για ένα ευχάριστο και υγιεινό τρόπο ζωής παράλληλα με ένα όμορφο σώμα. Θεώρει τη δουλειά της πολύ σημαντική και είναι πάντα πρόθυμη να συζητήσει και να εξηγήσει σε νέο κόσμο με θέληση και όρεξη να προσπαθήσουν τις ανάγκες ενός σώματος ενθαρρύνοντας τους να ασχοληθούν με τον εαυτό τους και κυρίως να τον αγαπήσουν. Θωρεί τον εαυτό της κίνητρο κ παράδειγμα για άλλες γυναίκες και χαίρεται που υπάρχουν άτομα που την επέλεξαν και της εμπιστεύτηκαν τον εαυτό τους κάνοντας το όνομα της κ τα αποτελέσματα της δουλειάς της με το καιρό όλο κ πιο γνωστά και έξω από τους κύκλους της Λάρισας και της Θεσσαλονίκης απ όπου είχε κάνει τα πρώτα της βήματα. Παρά το φορτωμένο της πρόγραμμα είναι πάντα τυπική στις προπονήσεις της Όσο κουρασμένη κ αν αισθάνεται πολλές φορές ενώ τον ελεύθερο της χρόνο προτιμά να τον περνάει είτε με την οικογένεια της κ τους φίλους της είτε σε υπαίθριες δραστηριότητες όταν το επιτρέπουν οι καιρικές συνθήκες.

Δεν της αρέσει όταν κάποιοι άνθρωποι τη κρίνουν μόνο από την εξωτερική της εμφάνιση κ τη παρεξηγούν χωρίς να τη γνωρίζουν καλά αφού στη πραγματικότητά είναι πολύ ντροπαλή και ευαίσθητη. πιστεύει πως τα λάθη που έκανε ήταν μαθήματα που την γλίτωσαν από χειρότερες καταστάσεις.. είναι πολύ αυθόρμητη κ ανεξάρτητη σαν άτομο κ θέλει να λέει και να κάνει πάντα αυτό που νιώθει. στηρίζεται πρώτα απ όλα στον εαυτό της κ έπειτα στους γύρω της. είναι πολύ πεισματάρα κ ανυπόμονη όταν της μπει κάτι στο μυαλό. Γίνεται ακραία όταν καταλάβει ότι κάποιος προσπαθεί να εκμεταλλευτεί την ίδια η κάποιο άτομο που αγαπήσει.