Δευτέρα, 18 Σεπτεμβρίου 2017

Δήμητρα Φραντζή : Ολοκληρωμένο πρότυπο θηλυκού

Όνομα : Δήμητρα
Επίθετο: Φραντζή
Ζώδιο : Παρθένος
Σπουδές : Τελειόφοιτη γυμναστικής ακαδημίας Δημοκρίτειου πανεπιστήμιου Θράκης. Τελειόφοιτη Νοσηλευτικής
Ενδιαφέροντα : Λίγος ο χρόνος για αυτά. Όταν υπάρχει όμως ξεχνιέται με τα βιβλία της. Λατρεύει τα ταξίδια. Της αρέσει επίσης η φωτογραφία.. Να φωτογραφίζει όμορφες εικόνες.
Στόχος – Φιλοδοξίες : Της αρέσει να είναι....
κομμάτι της εξελικτικής πορείας ενός ανθρώπου. Είτε στο κομμάτι της άθλησης είτε στο κομμάτι της υγείας. Της αρέσει να βοηθάει πολύ. Φιλοδοξία της είναι να κάνει όσους περισσότερους ανθρώπους μπορεί να αγαπήσουν τον αθλητισμό, να τους δώσει το κίνητρο να αλλάξουν προς το καλύτερο την ζωή τους. Επίσης θα ήθελα να καταξιωθεί  στο χώρο του modeling και να εξελιχτεί και σε αυτό.
Και τώρα : Μόλις έλαβε μέρος στον διαγωνισμό ομορφιάς Μις Τουρισμός 2017 και κατέκτησε τον τίτλο SPORT WOMAN 
Υπάρχει στην εποχή μας φλερτ: Νομίζει ότι γεννήθηκε σε λάθος εποχή. Της αρέσει το φλερτ της παλιάς σχολής. Να είναι ευγενικός και να γίνεται πρόσωπο με πρόσωπο. Οτιδήποτε μέσω κοινωνικής δικτύωσης απορρίπτεται! Όποτε μην μπαίνετε στον κόπο.
Ποιο είναι το καλύτερο φλερτ που σου έχουν κάνει:
Το ιδανικό αρσενικό : Σοβαρός ευγενικός ειλικρινής. Βασικά δεν υπάρχει!! Έχεις 3 ευχές: Να σταματήσουν οι πόλεμοι και η φτωχιά σε όλο τον πλανήτη. Να βρεθεί λύση για την κατάσταση της Ελλάδας και τέλος μια προσωπική ευχή έχοντας υγεία ευτυχία να καταφέρω να κάνω μεγάλα πράγματα ώστε να μου ξανα πάρετε συνέντευξη!!!
Στέκι : Στον βράχο Ακρόπολης τις ηλιόλουστες μέρες με ένα βιβλίο στο χέρι.
Ταξίδι : Η Αγαπημένη της Χαλκίδα που είναι και τόπος καταγωγής της
Καλή και κακή συνήθεια : Έχει άπειρη υπομονή και ηρεμεί τους ανθρώπους γύρω της. Μαγειρεύει τέλεια. Ξεσηκώνει τους πάντες για βόλτα και στο τέλος είναι εκείνη που το ακυρώνει. Είμαι σπιτόγατα

Instagram: dimitra_rosessthand