Δευτέρα, 25 Δεκεμβρίου 2017

Ωροσκόπια 2018: Τι προβλέπουν τα άστρα για τα οικονομικά σας;

Τα οικονομικά σας το 2018

Η φετινή χρονιά πλησιάζει στο τέλος της και όλοι έχουμε την τάση να κάνουμε μια αναδρομή και να σκεφτόμαστε όλα όσα πήγαν καλά για εμάς αλλά και εκείνα που μας δυσκόλεψαν τη χρονιά που φεύγει. Εκτός από αυτό όμως, αναρωτιόμαστε πώς θα πάει η επόμενη που έρχεται κι εάν θα είναι ευνοϊκή για εμάς και ειδικά στον τομέα των οικονομικών.

Ανακαλύψτε τι λένε τα άστρα για το 2018.

Κριός...

Το 2018 θα σας χαρίσει μια νέα συνεργασία ή μια νέα εμπορική συμφωνία. Η συνεργασία αυτή θα σας ανοίξει πολλές πόρτες και θα σας χαρίσει νέες ευκαιρίες που θα σας επιτρέψουν να βελτιώσετε τα οικονομικά σας.

Το 2018 θα είναι μια καλή χρονιά για να πετύχετε τους στόχους σας σε κάποιο νέο επιχειρηματικό σχέδιο. Εάν εμπλέκεστε σε δράσεις με τρίτους, όπως κάποια επένδυση ή ακόμη και ένα διαζύγιο, η χρονιά που έρχεται θα είναι ευνοϊκή για εσάς.

Ταύρος

Σας περιμένουν ευκαιρίες συνεργασίας και νέα εμπορικά σχέδια καθ' όλη την διάρκεια του χρόνου.

Ο Ιανουάριος θα είναι πολύ σημαντικός μήνας για εσάς εάν αναζητείτε νέες εμπορικές ευκαιρίες. Αποφύγετε τα πολλά έξοδα τον Φεβρουάριο και Μάρτιο. Τον Απρίλιο και τον Ιούνιο ευνοούνται οι εμπορικές συμφωνίες, οι εξοφλήσεις χρεών κάθε είδους.

Δίδυμοι

Όλα είναι πιθανά καθώς πρόκειται για τη χρονιά του 'ή όλα ή τίποτα'. Είτε θα πάρετε αύξηση ή θα αντιμετωπίσετε δυσκολίες να τα φέρετε βόλτα.

Θα υποχρεωθείτε να ελέγξετε τα έξοδά σας. Φανείτε προσεκτικοί σε κάποια πρόσωπα που θα μπορούσαν να σας βλάψουν οικονομικά και αποφύγετε να δανειστείτε χρήματα.

Καρκίνος

Το 2018, δεν θα αλλάξουν πολλά στον τομέα των οικονομικών σας. Οι αλλαγές θα αφορούν κυρίως τις προσωπικές και τις επαγγελματικές σας σχέσεις.

Μπορεί να αντιμετωπίσετε δυσκολίες στον τομέα των συνεργασιών, οι οποίες όμως θα σας δώσουν την ευκαιρία να βελτιωθείτε και να προχωρήσετε. Ο Φεβρουάριος και ο Ιούνιος θα είναι καλοί μήνες για οτιδήποτε αφορά τα επαγγελματικά σας.

Λέων

Με τον Ποσειδώνα ακόμη στους Ιχθείς, η οικονομική σας κατάσταση είναι ρευστή και ειδικά εάν συνεργάζεστε εμπορικά με τρίτους.

Το 2018, τα Λιοντάρια θα πρέπει να πατούν γερά στη γη. Ο κίνδυνος να σας εξαπατήσουν είναι μεγάλος.

Παρθένος

Μέχρι και τον Μάιο, θα συναντήσετε δυσκολίες με τους επαγγελματικούς σας συνεργάτες. Αργότερα μέσα στο χρόνο τα πράγματα θα βελτιωθούν και να αισθανθείτε ότι όλα επιστρέφουν στη φυσιολογική τους ροή.

Ξεκινάτε μια νέα περίοδο στην οικονομική και στην υλική σας ζωή. Ο Μάρτιος, ο Απρίλιος, ο Αύγουστος, ο Οκτώβριος και ο Νοέμβριος θα είναι πολύ σημαντικοί μήνες για κάθε είδους επενδύσεις, εμπορικές συμφωνίες, υπογραφή συμβολαίων και άλλων επιχειρηματικών σχεδίων.

Ζυγός

Το 2018 ευνοεί τα οικονομικά σας. Θα είναι η χρονιά των νέων επιχειρήσεων, των σχεδίων και των συνεργασιών.

Η χρονιά που έρχεται θα δώσει σημαντική ώθηση στα οικονομικά σας. Έχετε τα μάτια σας ανοικτά για εμπορικές ευκαιρίες αλλά να είστε ρεαλιστές και να μην επιτρέψετε στην αισιοδοξία σας να σας οδηγήσει σε παρορμητικές αποφάσεις.

Σκορπιός

Τα επαγγελματικά εισέρχονται σε μια περίοδο γαλήνης χωρίς απρόοπτα. Το 2018 θα λάβετε κάποια επιστροφή χρημάτων.

Θα έχετε καινούργιες ευκαιρίες και νέα ανοίγματα σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Φροντίστε να είστε έτοιμοι να τις αναγνωρίσετε. Οι ευνοϊκοί μήνες για κάθε είδους επενδύσεις και συμφωνίες είναι ο Ιανουάριος, ο Φεβρουάριος και ο Μάρτιος.

Τοξότης

Το 2018, προσπαθήστε να είστε προσεκτικοί με τα οικονομικά σας καθώς ενδέχεται να αντιμετωπίσετε δυσκολίες. Ο Ιανουάριος είναι ένας εξαιρετικός μήνας για να θέσετε τους στόχους σας για την χρονιά που έρχεται.

Μια συμφωνία πολύ σημαντική μπορεί να κλείσει τον Ιανουάριο η οποία θα σας ακολουθεί καθόλη τη διάρκεια του έτους.

Αιγόκερως

Οι αρχές του 2018 θα σας χαρίσουν ένα νέο ξεκίνημα σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Θα αισθανθείτε την ανάγκη για αλλαγή ακόμη κι εάν αυτό σημαίνει ότι θα χάσετε κάτι προσωρινά.

Στα επόμενα δυόμιση χρόνια, η κύρια απασχόλησή σας θα είναι να θέσετε τη ζωή σας σε νέες βάσεις. Ο Ιανουάριος θα είναι κρίσιμος μήνας για την οργάνωση όσων πρόκειται να συμβούν και την οριστικοποίηση των εμπορικών συμφωνιών σας.

Υδροχόος

Μπορεί να υπάρξουν παρεξηγήσεις στις οικονομικές σας σχέσεις. Ενδέχεται οι εμπλεκόμενοι στη συμφωνία να υποχωρήσουν τελευταία στιγμή και κάποιοι να μην σας παίρνουν στα σοβαρά. Μπορεί επίσης να συναντήσετε καθυστερήσεις σε εισπράξεις που περιμένετε.

Το 2018, θα συνεχιστεί η δυναμική αυτή αλλά όχι τόσο έντονη όπως τα προηγούμενα χρόνια. Οι μήνες Φεβρουάριος, Μάρτιος και Σεπτέμβριος θα είναι οι πιο ευνοϊκοι για τα επαγγελματικά σας σχέδια και θα αυξήσουν το εισόδημά σας.

Ιχθείς

Το 2018 θα κυριαρχήσουν τα υλικά σας αγαθά. Παρόλα αυτά δεν θα λείψουν οι αυταπάτες και η φαντασία που θα μπορούσαν να σας θέσουν εκτός προγράμματος.


Το 2018 θα δείτε βελτίωση στα επαγγελματικά και στα οικονομικά σας. Μπορείτε να αναμένετε μια χρονιά χωρίς ιδιαίτερες δυσκολίες αλλά προσπαθήστε να αποφύγετε τα μεγάλα έξοδα.