Δευτέρα, 11 Δεκεμβρίου 2017

Η πρεμιέρα για τον Χρήστο Χολίδη στο Posidonio - Βίντεο

Μεγαλειώδης ήταν η πρεμιέρα του Χρήστου Χολίδη στο κατάμεστο Posidonio με την Πωλίνα Χριστοδούλου, τον Δημήτρη Αβραμόπουλο και guest τον Γιάννη Καψάλη.

Ο Χρήστος Χολίδης στην καλύτερή του καλλιτεχνική φάση ερμηνεύει αγαπημένες επιτυχίες του: «έλεγα», «κάνω πρεμιέρα απόψε», «κακομαθημένο» κ.α. μαζί με τις πιο καινούριες του «εγώ γιασένα», « ποιος σε κρατάει» με τους παρευρισκόμενους να...
τραγουδούν παρέα του και να τον επευφημούν.

Ανανεωμένη και πάντα εντυπωσιακή η Πωλίνα Χριστοδούλου εισπράττει το θερμό χειροκρότημα του κοινού για τις ερμηνείες της με τα νέα της τραγούδια «δικηγόρος», «μια νύχτα στην Αθήνα» να δημιουργούν  αίσθηση.

Ο Δημήτρης Αβραμόπουλος κρατά το κέφι στα ύψη ενώ τα τραγούδια του «φταίω εγώ», «κλείνω» έχουν αγαπηθεί.

Guest ο μοναδικός στο είδος του, Γιάννης Καψάλης έχοντας στο πλευρό του, τον αριστοτέχνη στο κλαρίνο, Μάκη Τσίκο. Ο Γιάννης Καψάλης ερμηνεύει τα τραγούδια του, που όλοι έχουν αγαπήσει: «το μαντήλι», «το ραβασάκι», «τα καγκέλια», «μια μελαχρινή» και το νέο του «τί, τί, τί να κάνω;» βάζοντας τη δική του σφραγίδα στο πρόγραμμα.

Στο σχήμα συμμετέχουν και οι ταλαντούχοι: Αθηνά Πολίτη, Αναστασία Τερζή, ΓιάννηςΑλεξόπουλος, Χρύσα Μπανδέλη, Βασίλης Άνης.

Στην μεγαλοπρεπή πρεμιέρα δεν απουσίαζαν τα διάσημα πρόσωπα. Παρούσα ήταν η λαμπερή παρουσιάστρια και επιστήθια φίλη του Χρήστου Χολίδη, Μαρία Μπεκατώρου συνοδευόμενη από τον σύζυγό της. Ο Χολίδης μάλιστα όταν την καλωσόρισε δια μικροφώνου είπε πως η ΜαρίαΜπεκατώρου είναι η τρίτη αδελφή του!

Στην πρεμιέρα παρευρέθηκαν και ο Κώστας Μαρτάκης, οι ηθοποιoί Τόνυ Δημητρίου, Βίκυ Κάβουρα με την παρέα τους, ο στιχουργός  πολλών μεγάλων επιτυχιών, Ηλίας Φιλίππου με τον Κυριάκο Παπαδόπουλο.

Η Μαρία Μπεκτώρου, ο Κώστας Μαρτάκης και ο Τόνυ Δημητρίου επισκέφθηκαν τον Χρήστο Χολίδη στο καμαρίνι του όπου του έδωσαν  προσωπικά τα συγχαρητήριά τους.  

Ενθουσιώδης ήταν και η επόμενη βραδιά στο Posidonio.


Κάθε Παρασκευή, Σάββατο οι νύχτες στο Posidonio θα είναι ξεχωριστές.