Πέμπτη, 11 Ιανουαρίου 2018

ΣΟΚ - Αυτές είναι οι δύο ολόγυμνες φωτογραφίες που διέρρευσαν στο Instagram! Ποιοι το έκαναν; Είναι τελικά η Τούνη;

Η Ιωάννα Τούνη αδιαμφισβήτητα είναι μία εντυπωσιακή κοπέλα η οποία έγινε γνωστή μέσα από το ριάλιτι του ΣΚΑΙ My style rocks.

Η εντυπωσιακή όμως Ιωάννα ήταν γνωστή ειδικά στη πόλη της Θεσσαλονίκης πολύ καιρό! Σε κάποια από τις νυχτερινές της εξόδους και αφού είχε καταναλώσει ποσότητα αλκοόλ ικανή να την κάνει να μη καταλαβαίνει και πολλά επιβιβάστηκε στις πίσω θέσεις αυτοκινήτου γνωστού «γόη» της συμπρωτεύουσας με το όνομα...
Μάκης!

Ο «κύριος» αυτός επωφελήθηκε της ευκαιρίας, όπως έχει ξανά κάνει σε άλλες κοπέλες, και πέραν των άλλων δεν έχασε την ευκαιρία να αποθανατίσει με το κινητό του την Ιωάννα στις πίσω θέσεις του αυτοκινήτου, απ όπου και οι φωτογραφίες.

Στην Θεσσαλονίκη ήταν γνωστή η ύπαρξη αυτών των φωτογραφιών, όπως είναι και γνωστή η ύπαρξη βίντεο από εκείνη την βραδιά! Όλα αυτά φυσικά χωρίς την συγκατάθεση της Ιωάννας που δεν ήταν σε θέση καν να αντιδράσει και ούτε μετέπειτα πίστευε ότι ο Μάκης θα την διασύρει. Οι φωτογραφίες όμως και το βίντεο έχουν κάνει τον γύρω της πόλης μέσο κινητών και έτσι τώρα κανείς δεν είναι σίγουρος ποιος έχει κάνει την διαρροή.

Οι φωτογραφίες όπως δημοσιεύθηκαν στο Instastory...