Κυριακή, 6 Μαΐου 2018

Erotic awards sirina - Βίντεο από την βραδιά


Δυναμικό ήταν το παρών όλων τον συντελεστών της εγχώριας βιομηχανίας πορνό βρέθηκε που βρέθηκε  το Σάββατο το βράδυ για την απονομή των Διεθνών Ερωτικών Βραβείων, δεν έλειψαν φυσικά οι πληθωρικές και εκκεντρικές παρουσίες που ξεχώρισαν με τις... επιδόσεις τους τη χρονιά που μας πέρασε

Η Αθήνα βρέθηκε για πρώτη φορά...
στο επίκεντρο της παγκόσμιας βιομηχανίας του ερωτικού θεάματος, με την απονομή των International (Διεθνή Ερωτικά Βραβεία) που απονεμήθηκαν το Σάββατο το βράδυ στο Ολυμπιακό Στάδιο του Tae Kwon Do στο Παλαιό Φάληρο.

Ο μεγάλος φιλοξενούμενος ξένος star Rocco Siffredi έκλεψε την παράσταση και όλοι ήθελαν να φωτογραφηθούν μαζί του.  

Δείτε παρακάτω βίντεο με την Μαρία Αλεξάνδρου και τον Rocco ... 

Στη διοργάνωση, που έφερε την "υπογραφή" της εταιρείας "Sirina" του Δημήτρη Σειρηνάκη, εκτός έδωσε τους εγχώριους και καλεσμένος διεθνής πορνοστάρ,  το παρών έδωσε και πλήθος κόσμου που πλήρωσε εισιτήριο μέχρι και 100 ευρώ για να δει από κοντά τους αγαπημένους του σταρ.

Στο κόκκινο χαλί, οι γυναίκες έκλεψαν όπως ήταν αναμενόμενο την παράσταση με τις καυτές εμφανίσεις τους, τα εντυπωσιακά μίνι και τα βαθιά ντεκολτέ.

Τα βραβεία: Οι Έλληνες "το κάνουν" καλύτερα

Σε επίπεδο βραβείων, οι κατηγορίες κάλυπταν όλη τη θεματική γκάμα της ερωτικής βιομηχανίας. όπως "καλύτερη λεσβιακή σκηνή", "βραβείο πίσω πόρτας", κλπ.

Έντονη ήταν η ελληνική παρουσία στην απονομή, όπου μεταξύ άλλων ξεχώρισαν η Μαρία Αλεξάνδρου (καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός), η Ρόζα στο καλύτερο στοματικό, η Βούλα Βαβάτση στο καλύτερο λεσβιακό, ο Dimitris XXX καλύτερος επιβήτορας, ο Ζαφείρης καλύτερος Έλληνας ηθοποιός, ο "Γιατρός" Ντίνος καλύτερος κωμικός, κατηγορία στην οποία ήταν και ο μοναδικός υποψήφιος και η Έλλη Παυλίδη καλύτερη πίσω πόρτα.

Για την προσφορά του στην παγκόσμια βιομηχανία πορνό, αλλά και τη δυναμική είσοδο της ελληνικής παραγωγής σε αυτήν, τιμήθηκε και ο Δημήτρης Σειρηνάκης.



Δημοφιλείς αναρτήσεις