Τρίτη, 8 Μαΐου 2018

Ανάλυση για «Game of Love» και «Power of love»

Του Γιώργου Παπαγεωργίου


Αποδείχθηκε περίτρανα χθες πως το τηλεοπτικό βαρέλι δεν έχει πάτο. Εκεί που λέμε πως τα έχουμε δει όλα, τσουπ ξεφυτρώνει πάντα μία νέα τηλεοπτική πρόταση που έρχεται στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μας αποδεικνύει πως υπάρχουν και χειρότερα!

Το πολυαναμενόμενο «Game of Love» του ΑΝΤ1 έβαλε τον πήχη ακόμα πιο χαμηλά και από το «Power of love» του ΣΚΑΙ. Τα reality αυτά με έκαναν να αισθανθώ ότι...
προσβάλει την προσβάλει την νοημοσύνη μου! Και σας το λέω εγώ που πολλές από τις παίκτριες της γνωρίζω είτε προσωπικά είτε μέσο διαδικτύου αφού τους έχω κάνει διάφορα αφιέρωμα στην εφημερίδα Espresso και στο blog μου! Για την αισθητική μου δεν κάνω καμία κουβέντα…

Το Σάββατο βρέθηκα στην βραδιά απονομής των  βραβείων της SIRINA και αυτό που μου ήρθε αμέσως στο μυαλό ήταν ότι το soft-πορνό έκανε την εμφάνιση του στους τηλεοπτικούς μας δέκτες και μάλιστα σε prime time ζώνη αυτή την φορά! Τουλάχιστο στην SIRINA δηλώνω προς τιμή τους ότι ακριβός είναι! Το ότι ζευγάρι που είναι μόλις 4 μήνες μαζί αποφάσισε να μπει σ αυτό το παιχνίδι (καλύτερα ας έκανε μια επίσκεψη σε κανένα swing bar), ότι κορίτσια που γνωρίζουμε ποια είναι η πραγματική τους ενασχόληση, παραμυθιάστηκαν από τους δήθεν «μάνατζερ» τους να μπουν σε αυτά τα παιχνίδια απλά για να ανεβάσουν τα κασέ τους, απλά με εξοργίζει!    

Ακόμα πιο πολύ με εξοργίζει το παραμύθι που αφορά ότι θα βρουν κάποια θέση μετά στην τηλεόραση ως παρουσιάστριες η έστω σε κάποιο τηλεοπτικό πάνελ… Είναι η ουτοπία σε όλο της το μεγαλείο! Απλά αφού ξεφτιλιστούν όσο το δυνατό περισσότερο για τα τηλεοπτικά νούμερα, θα καταλήξουν σε τύπους σαν τον πρώην μάνατζερ της Τζούλιας Αλεξανδράτου, Μένιο Φουρθιώτη να τις βγάλει στο κλαρί και καλά σε εύπορους επιχειρηματίες που θα της εξασφαλίσουν το μέλλον.   

Για να το πάμε και λίγο πιο κάτω, οριοθετεί και τη τιμή της βίζιτας αφού απλά για να ξεφτιλιστείς στην κάμερα σου δίνουν 500 ευρώ για φέρεις εις πέρασς την αποστολή «…η αποστολή σου είναι να κάνεις ένα αισθησιακό μπάνιο στη πισίνα με το τηλεοπτικό σου ταίρι κι αν καταφέρεις να του αποσπάσεις ένα ερωτικό φιλί! Μήνυμα για εσάς που ζητάτε περισσότερα για μια ώρα σεξ σε κάποιο ξενοδοχείο απλά χωρίς κάμερας… που πάτε βρε έπεσαν οι τιμές… !

Και μέσα σ όλα αυτά αν με βοηθάει η μνήμη μου κάπου υπάρχει και ένα Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης; Τι γίνεται βρε παιδιά όλα καλά; Τα παιδιά καλά, ο παππούς, η γιαγιά, άντε νάστε καλά, πάντα καλά…;

Από τα σκουπίδια της τσατσάς Μαρία Μπακοδήμου στο «Power of Love» στην χωματερή του «Game of Love» και η ζωή συνεχίστε, η trush-tv δίνει ρέστα και το υπέρτατο συναίσθημα του έρωτα ξεφτιλίζεται! Μετά μη ρωτάτε που πάμε ως κοινωνία, κατά διαόλου ντουγρού για να μη πω φτάσαμε σχεδόν στο τέρμα.