Τετάρτη, 13 Ιουνίου 2018

Κλαίρη Κουρνέτα - Πρότυπο θηλυκού

Όνομα : Κλαίρη

Επίθετο: Κουρνέτα

Ζώδιο: Ιχθύς, αν και έξω από τα νερά μου ,επιβιώνω !

Σπουδές : Τμήμα προσχολικής αγωγής και εκπαιδευτικού σχεδιασμού στο πανεπιστήμιο της Ρόδου

Ενδιαφέροντα : Δεν είμαι ιδιαίτερα...
αθλητικός τύπος ωστόσο μεγάλη μου αγάπη είναι το
ταεκβοντο. Ακόμα ,λατρεύω τα ταξίδια. Είμαι ιδιαίτερα δραστήριος άνθρωπος και θέλω συνεχώς να ασχολούμαι με κάτι, οτιδήποτε κι αν είναι αυτό.

Στόχος – Φιλοδοξίες : Για αρχή ,στόχος μου είναι να ολοκληρώσω τις σπουδές μου. Να εξελιχθώ στον επαγγελματικό τομέα συγκεκριμένα στον κλάδο μου. Ωστόσο, λατρεύω να συναναστρέφομαι με τον κόσμο. Κατ’ επέκταση, θα μου άρεσε να ασχοληθώ και επαγγελματικά με τον τομέα των δημοσίων σχέσεων πέρα από τις σπουδές μου.

Και τώρα : Τώρα είναι μια δύσκολη ώρα ! (Χαχα) Ολοκληρώνω το δεύτερο έτος σπουδών μου, εύχομαι με επιτυχίες. Δουλεύω παράλληλα
σε νυχτερινό μαγαζί της Ρόδου, έτσι ώστε να είμαι -όσο μπορώ- αυτόνομη οικονομικά αλλά κι επειδή μου αρέσει αρκετά η νυχτερινή ζωή του νησιού .

Στιγμή αδυναμίας : Θα έλεγα τον εαυτό μου όταν βλέπω ένα ζουμερό προφιτερόλ να με περιμένει ! (Χαχα) Οι αποχωρισμοί κυρίως ..με την οικογένειά μου ή την παρέα μου.

Ελεύθερη – Δεσμευμένη : Ελεύθερη . <<Ποιος αντέχει την Κουρνέτα ; >>Όπως λέει και η παρέα μου .

Υπάρχει στην εποχή μας φλερτ: Σαφώς και υπάρχει. Με έμμεσο τρόπο ή άμεσο. Ανάλογα τον άνθρωπο που έχεις απέναντί σου.

Ποιο είναι το καλύτερο φλερτ που σου έχουν κάνει: Ένας

τύπος εδώ στο νησί μου που όπου και να πήγαινα για καφέ ή φαγητό, ερχόταν και άφηνε στους σερβιτόρους να μου δώσουν ένα χαρτάκι όταν έφευγε ο ίδιος, που έγραφε κάθε φορά κάτι για εμένα, το όνομα του και το τηλέφωνο του.. αλλά δεν μου μιλούσε ποτέ!

Το ιδανικό αρσενικό: Η αλήθεια είναι ότι στη σημερινή κοινωνία η πλειοψηφία των γυναικών ψάχνει το πρότυπο του <<σπόνσορα>> στο πρόσωπο κάθε άντρα. Προσωπικά, θεωρώ ότι ο ιδανικός άντρας είναι στοργικός, χιουμορίστας, με κατανόηση, πνευματώδης και ίσως λίγο ψυχάκιας !

Έχεις 3 ευχές: Πρώτα εύχομαι υγεία για όλο τον κόσμο, τύχη και λίγη πίτσα αν γίνεται γιατί πείνασα !

Αγαπημένη ταινία : Οτιδήποτε έχει να κάνει με θρίλερ.

Στέκι : Εδώ στο νησί είναι η αλήθεια ότι δεν έχω στέκια καθώς επιλέγω να βρίσκομαι συνεχώς έξω άλλοτε για καφέ, φαγητό και για ποτό! Πιο εύκολα με βρίσκεις να συχνάζω στον πεζόδρομο της Ρόδου τα πρωινά αλλά και στην παλιά πόλη της Ρόδου τα βράδια.
Αξεσουάρ : Μου αρέσουν τα σκουλαρίκια κυρίως και τα συνδυάζω με βάση το προσωπικό μου στυλ αλλά και ακολουθώντας τα χνάρια της μόδας. Αποφεύγω τα ρολόγια καθώς δεν είμαι ποτέ τυπική στα ραντεβού μου !(χαχα)

Ταξίδι : Σε οποιοδήποτε προορισμό αρκεί να έχω καλή παρέα.

Καλή και κακή συνήθεια : Είμαι ειλικρινής και ότι νιώθω το εκφράζω αυθόρμητα. Θεωρώ ότι είναι και ένα από τα πρωτερήματά μου αλλά και ένα σημαντικό μειονέκτημά μου.

Facebook name: Κλαίρη Κουρνέτα

Instagram: claire_kourneta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου