Πέμπτη, 14 Ιουνίου 2018

Η θέση μας για το Μακεδονικό


Μέσα σε λίγες γραμμές χωρίς να σας κουράσω θέλω να εξηγήσω τη θέση μας στο Μακεδονικό θέμα!

Ότι και αν αποφασίσει ο εθνικός προδότης που τυγχάνει να είναι σήμερα πρωθυπουργός κ. Τσίπρας μαζί με το επιτελείο του, μπορεί εύκολα να αρθεί από όποια επόμενη Κυβέρνηση, έχει την πολιτική βούληση να δώσει εθνικά υπερήφανη λύση. Να...
κατηγορηθεί για Εσχάτη Προδοσία να οδηγηθεί ενώπιων δικαστών με εθνική συνείδηση και να καταδικαστεί! Ταυτόχρονα θα γίνει ανάκληση της απόφασης λόγο Εσχάτης Προδοσίας θα κλείσουν τα σύνορα με τα Σκόπια, θα γίνει εμπορικός αποκλεισμός της γείτονος και θα δεσμευτούν υπέρ του Ελληνικού κράτους όλες οι ακίνητες περιουσίες πολιτών του στην Ελλάδα.

Σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας πρέπει να  παραιτηθεί για να προκαλέσει εκλογές, βάση του άρθρου 49 του συντάγματος, παράγραφος 1. «1. O Πρόεδρος της Δημοκρατίας δεν ευθύνεται οπωσδήποτε για πράξεις που έχει ενεργήσει κατά την άσκηση των καθηκόντων του, παρά μόνο για έσχατη προδοσία ή παραβίαση, με πρόθεση, του Συντάγματος. Για πράξεις που δεν σχετίζονται με την άσκηση των καθηκόντων του η δίωξη αναστέλλεται εωσότου λήξει η προεδρική θητεία.» Αν δεν το πράξει αυτό θα πρέπει να κατηγορηθεί και εκείνος για Εσχάτη Προδοσία!  

Το σύνολο των Βουλευτών της Βορείου Ελλάδος θα πρέπει να παραιτηθούν! Αν δεν το πράξουν θα πρέπει οι κάτοικοι των νομών τους να τους απαγορεύσουν την είσοδο στους νομούς τους και να τους κηρύξουν, ανεπιθύμητους!

Θα πρέπει όλοι οι βουλευτές που δεν θέλουν να κατηγορηθούν για Εσχάτη Προδοσία να παραιτηθούν, συντεταγμένα έτσι ώστε να πέσει η Κυβέρνηση και να προκληθούν άμεσα εκλογές! Σε αντίθετη περίπτωση όλοι τους θα πρέπει να κατηγορηθούν για Εσχάτη Προδοσία και να υποστούν τις συνέπειες της καταδίκης!

Αν δεν συμβούν όλα αυτά θα πρέπει να παραδεχθούμε ότι είμαστε ανάξιοι απόγονοι, ένδοξων προγόνων και να παραιτηθούμε από κάθε ιστορική Ελληνική ταυτότητα.

Λυπάμαι και νιώθω ταπεινωμένος, όπου όμως υπάρχει δράση υπάρχει και αντίδραση μη το ξεχνάτε αυτό!         

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου