Δευτέρα, 24 Σεπτεμβρίου 2018

Πένη Τσιλικιώτη - Πανύψηλη πανέμορφη και με φιλοδοξίες


Όνομα : Πένη

Επίθετο: Τσιλικιώτη       

Ζώδιο : Καρκίνος

Σπουδές : Έχει σπουδάσει στο ΙΕΚ ακμή Παιδαγωγικά.

Ενδιαφέροντα : Εκτός εργασιακού χώρου όταν υπάρχει χρόνος είναι να...
αφιερώνει λίγο χρόνο για γυμναστική, να κάνει μερικά σκίτσα για ρούχα και πολλές βόλτες με
τον σκύλο της. 

Στόχος – Φιλοδοξίες :Έχει στόχο να καταξιωθεί και να μπει στον χώρο της τηλεόρασης σχετικά με την μόδα και φιλοδοξίες να φτάσει όσο πιο ψηλά γίνεται με δουλειές Λονδίνο και Μιλάνο σε σχέση με το σχέδιο μόδας.

Και τώρα :Αυτή την εποχή εργάζεται σε παιδικό σταθμό 

Στιγμή αδυναμίας : Μια μεγάλη στιγμή αδυναμίας που είχε ήταν όταν έπρεπε να διαλέξει στο τι θα ακολουθήσει καλύτερο για το μέλλον.

Ελεύθερη – Δεσμευμένη : Αυτή την στιγμή είναι δεσμευμένη σε μια πολύ όμορφη σχέση.

Υπάρχει στην εποχή μας φλερτ: Στην εποχή μας φυσικά και υπάρχει φλερτ αλλά με την διαφορά ότι πλέον όχι μόνο οι άντρες πλησιάζουν και φλερτάρουν αλλά αντίστοιχα και οι γυναίκες επίσης.

Ποιο είναι το καλύτερο φλερτ που σου έχουν κάνει: Το καλύτερο φλερτ που της έχουν κάνει είναι στις διακοπές που τον είχε πετύχει αρκετές φορές και έριχνε πολλές ματιές απλά και το τελευταίο βράδυ της πρόσφερε ένα λουλούδι με σκοπό να γνωριστούν.

Το ιδανικό αρσενικό : Το ιδανικό αρσενικό είναι αυτό που έχει ήδη βρει. Ευγενικός, καλόψυχος, ψηλός και να μοιάζει λίγο στον Johnny Depp.

Έχεις 3 ευχές: Έχει τρεις ευχές οι οποίες είναι, να μην αφήσει όνειρο απραγματοποίητο, ανθρώπους ειλικρινής και ντόμπρους και να έχει για πάντα τον αγαπημένο της σκύλο τον Πίπη.

Αγαπημένη ταινία : Αγαπημένη ταινία είναι το Sweeney Todd γιατί φυσικά παίζει ο Johnny Depp και γιατί αγαπά τα θρίλερ.
Στέκι : Αγαπημένο της στέκι είναι το city zen είτε για ένα καφέ είναι για ένα χαλαρό ποτό.
               
Αξεσουάρ : Το αξεσουάρ το οποίο δεν αποχωρίζεται σχεδόν ποτέ είναι ένα ρολόι το οποίο είναι ένα δώρο από ένα πολύ αγαπημένο της πρόσωπο.

Ταξίδι : Ταξίδια έχει κάνει αρκετά σε πολλά μέρη της Ελλάδας αλλά το ταξίδι για το οποίο ανυπομονεί να πάει κάποια στιγμή είναι ένα ταξίδι στα νησιά Bora-Bora.

Καλή και κακή συνήθεια : Έχει μια πολύ καλή

συνήθεια η οποία είναι ότι είναι πολύ οργανωτική αλλά και μια κακή συνήθεια είναι ότι εμπιστεύεται εύκολα τους ανθρώπους.
Facebook name: Πένη Τσιλικιώτη

Instagram: Penny_tsl
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου