Πέμπτη, 20 Σεπτεμβρίου 2018

Ποια ήταν η "Νονά της Νύχτας" Κατερίνα Αναγνωστάκη που εκτέλεσαν στην Κηφισιά


Στις 6 Οκτωβρίου του 2011 είχε δεχθεί στη λεωφόρο Βεΐκου στο Γαλάτσι δολοφονική επίθεση μέσα στο μαύρο smart που οδηγούσε τότε. Μετά από μακρά παραμονή στην μονάδα εντατικής θεραπείας διέφυγε τον κίνδυνο αλλά οι επίδοξοι δολοφόνοι της δεν φαίνεται ότι την ξέχασαν.

Το πάθος της για τον γνωστό «νονό» Γιώργο Αυτιά την οδήγησαν όπως όλα δείχνουν στο να δώσει εντολή για να...
εκτελέσουν την τότε σύζυγο του Μαρία Καυχιέρη. Τον Mάϊο του  2009, μια σφαίρα από πίσω στο κεφάλι, μέσα σε ζαχαροπλαστείο στην οδό Παλαμηδίου 22 στα Καμίνια ήταν η εκτέλεση του συμβολαίου του είχε υπογράψει. Ο Γιώργος Αυτιάς είχε δολοφονηθεί πριν από δύο χρόνια έξω από καφενείο στην περιοχή της Καλλίπολης Πειραιά  την ώρα που περίμενε τη σύζυγό του για να πάνε στη θάλασσα. Η Καυχιέρη ήταν κουμπάρα του ζεύγους της ηθοποιού Νένας Χρονοπούλου, ο σύζυγος της οποίας Γεράσιμος Μαυράκης δολοφονήθηκε και αυτός.
Το 2009 η Κατερίνα Αναγνωστάκη είχε συλληφθεί για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, ληστείες και οπλοφορία. Στο Εφετείο όμως είχε αθωωθεί.

Μετά την απόπειρα δολοφονίας της, έγκυος επτά μηνών έφυγε από την Ελλάδα και εδώ κι ένα χρόνο είχε επιστρέψει από το εξωτερικό και διέμεινε στην οδό Στρατηγού Δαγκλή 32.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι γείτονες άκουσαν πυροβολισμούς γύρω στη 01:00 τα ξημερώματα, αλλά φοβήθηκαν και δεν ειδοποίησαν την αστυνομία. Ήταν μητέρα ενός κοριτσιού, περίπου επτά ετών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου