Δευτέρα, 15 Οκτωβρίου 2018

Δεν σταματάει η παρέλαση διασήμων στο Posidonio - Βίντεο


Οι νύχτες στο Posidonio είναι πραγματικά μοναδικές με τον Πάνο Κιάμο στα καλύτερά του. Στο πλευρό του Πάνου Κιάμου ο Νικηφόρος και η Μαλού. Συμμετέχουν οι Deevibes.

Το βράδυ του Σαββάτου στο κατάμεστο Posidonio διασκέδασαν η Σοφία Βόσσου με την Έλντα Πανοπούλου και την...
παρέα τους. Ο Πάνος Κιάμος καλωσόρισε δια μικροφώνου την Σοφία Βόσσου και την Έλντα Πανοπούλου.  Με συγκίνηση εκμυστηρεύτηκε πως η Σοφία Βόσσου ήταν η πρώτη, που τον πίστεψε καλλιτεχνικά και η Έλντα Πανοπούλου εκείνη στης οποίας την εκπομπή πρωτοεμφανίστηκε
τηλεοπτικά με το τραγούδι «χωρίς νερό». Στο δεύτερο πρόγραμμά του, ο Πάνος Κιάμος παραχώρησε το μικρόφωνο στην Σοφία Βόσσου η οποία δήλωσε για τον Πάνο Κιάμο: «είναι φωνάρα είναι ψυχάρα» και ερμήνευσε το «Άνοιξε πέτρα». Στην συνέχεια ο Πάνος Κιάμος , η Σοφία Βόσσου και η Έλντα Πανοπούλου ερμήνευσαν το «φιλαράκι» με τον κόσμο να συμμετέχει μαζί τους . Ακολούθησαν κι άλλες ερμηνείες.

Προηγούμενες βραδιές στο Posidonio διασκέδασαν ο Χρίστος Αντωνιάδης με την παρέα του και ο Σάκης Αρσενίου με την δική του οι οποίοι τραγούδησαν όταν ο Πάνος Κιάμος τους παραχώρησε το μικρόφωνο.

Η κάθε βραδιά στο Posidonio είναι ξεχωριστή, ένα ανεπανάληπτο πάρτυ με τον Πάνο Κιάμο να ανεβάζει το κέφι έτσι όπως εκείνος ξέρει με τις μεγάλες επιτυχίες του και τις νέες: «Θέλω να σε ξαναδώ», «χαρταετός», «τάσεις φυγής», «αλλού εσύ»…

Το κέφι κρατούν στα ύψη ο Νικηφόρος και η Μαλού ενώ την δική τους σφραγίδα βάζουν στο
πρόγραμμα οι Deevibes.

Το τραγούδι του Νικηφόρου «Σαν αλήτης» έχει ξεπεράσει το 8 εκατομμύρια views στο youtube και το νέο τραγούδι της Μαλού «Άτακτο παιδί» έχει αγαπηθεί.
           
Κάθε Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο οι νύχτες στο Posidonio είναι μοναδικές!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου