Τετάρτη, 14 Νοεμβρίου 2018

Πιλότος εντόπισε UFO και ήρθε σε επικοινωνία με τον πύργο ελέγχου - Βίντεο


Η Αρχή Πολιτικής Αεροπορίας της Ιρλανδίας ερευνά τις εκθέσεις φωτεινών φώτων και UFO από τη νοτιοδυτική ακτή της Ιρλανδίας.

Ξεκίνησε στις 6:47 τοπική ώρα την Παρασκευή 9 Νοεμβρίου, όταν ένας πιλότος της British Airways ήρθε σε επαφή με τον έλεγχο εναέριας κυκλοφορίας Shannon.

Ήθελε να μάθει αν...
υπήρχαν στρατιωτικές ασκήσεις στην περιοχή γιατί υπήρχε κάτι "κινούμενο τόσο γρήγορα".

Ο ελεγκτής εναέριας κυκλοφορίας ανέφερε ότι δεν υπήρχαν τέτοιες ασκήσεις.

Ο πιλότος, που πετούσε από την καναδική πόλη του Μόντρεαλ στο Χίθροου, δήλωσε ότι υπήρχε ένα "πολύ φωτεινό φως" και το αντικείμενο είχε βγει επάνω στην αριστερή πλευρά του αεροσκάφους προτού "γρήγορα ανέβηκε προς τα βόρεια".

Αναρωτιόταν τι θα μπορούσε να είναι, αλλά είπε ότι δεν φαινόταν να οδηγεί σε σύγκρουση.
Ένας άλλος πιλότος από ένα αεροσκάφος της Παρθένος ένωσε και πρότεινε ότι μπορεί να είναι ένας μετεωρίτης ή άλλο αντικείμενο που ξαναμπεί στην ατμόσφαιρα της γης.

Είπε ότι υπήρχαν "πολλαπλά αντικείμενα ακολουθώντας την ίδια τροχιά" και ότι ήταν πολύ φωτεινά.

Ο πιλότος είπε ότι είδε "δύο λαμπερά φώτα" πάνω από τα δεξιά τα οποία ανέβαιναν με ταχύτητα.
Ένας πιλότος είπε ότι η ταχύτητα ήταν "αστρονομική, ήταν σαν Mach 2" - η οποία είναι διπλάσια από την ταχύτητα του ήχου.

"Μετά από αναφορές από μικρό αριθμό αεροσκαφών την Παρασκευή 9 Νοεμβρίου για ασυνήθιστη αεροπορική δραστηριότητα, η IAA υπέβαλε έκθεση", δήλωσε η Ιρλανδική Αρχή Πολιτικής Αεροπορίας (IAA).

"Αυτή η αναφορά θα διερευνηθεί στο πλαίσιο της συνήθους διαδικασίας έρευνας εμπιστευτικών περιστατικών."

Ένας εκπρόσωπος του αεροδρομίου Shannon δήλωσε ότι δεν θα ήταν σκόπιμο ο αερολιμένας να σχολιάσει τη διεξαγωγή της έρευνας της IAA.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου