Δευτέρα, 15 Ιουλίου 2019

Σωτήρια Βαγενά - Το ανήσυχο κουκλάκι από την Λάρισα μας συστήνεται


Όνομα :  Σωτήρια

Επίθετο: Βαγενά             

Ζώδιο : Καρκίνος, το ποιο παράξενο και ευαίσθητο ζώδιο όπως λέει.

Σπουδές : Σπουδάζει τουριστικά επαγγέλματα

Στόχος – Φιλοδοξίες : Ο στόχος μου είναι να πάω σε μια σχολή υποκριτικής να γίνω ηθοποιός Και αν μπορέσω γιατί όχι αυτή η σχολή να είναι....
το εθνικό. Πιστεύω ότι μπορώ να τα καταφέρω
είναι το όνειρο μου και χωρίς να το έχω δοκιμάσει πιστεύω τόσο πολύ σε αυτό. Οι φιλοδοξίες μου είναι να γίνω ηθοποιός, αν κάποια στιγμή γινόμουν επιτυχημένη η είχα μια
πιο μεγάλη οικονομική ευχέρεια θα ήθελα να ανοίξω ένα μικρό σπίτι που θα φιλοξενώ σκυλάκια αδέσποτα

Στιγμή αδυναμίας : Έχω βρεθεί σε στιγμή αδυναμίας μόνο όταν με μαλώνει ο πατέρας μου και μου λέει πως αυτό που έκανα η ο τρόπος που φέρθηκα δεν ήταν τόσο ηθικός. Αν αυτό θεωρείτε στιγμή αδυναμίας τότε σίγουρα θα χρησιμοποιήσω αυτή !

Ελεύθερη – Δεσμευμένη : Είμαι σε σχέση εδώ και 3 χρόνια κάτι που δεν περίμενα ποτέ γιατί δεν ήμουν ποτέ άτομο της δέσμευσης.

Υπάρχει στην εποχή μας φλερτ: Στην εποχή μας δυστυχώς φλερτ δεν υπάρχει, υπάρχει το εικονικό φλερτ και το διδακτικό. Είναι ευκολότερο πλέον να γράψεις τον θαυμασμό σου η να εκφράσεις συναισθήματα παρά να τα πεις πρόσωπο με πρόσωπο. Πιστεύω πως μας έχει κυριεύσει το πληκτρολόγιο και εκεί όλοι μιλάμε εκ του ασφαλούς, το
φλερτ έχει χαθεί εντελώς.

Ποιο είναι το καλύτερο φλερτ που σου έχουν κάνει: Το καλύτερο φλερτ που μου έχουν κάνει μου το έχει κάνει το αγόρι μου πριν 3 χρόνια όταν γνωριστήκαμε. Το φλερτ που μου έκανε ήταν ακριβώς αυτό που ήθελα χωρίς λόγια μόνο βλέμματα με κοιτούσε από την ώρα που ήρθε έως και που έφυγε. Αυτή η αμηχανία που μου δημιούργησε ήταν η καλύτερη προσέλκυση, αναμφισβήτητα.

Το ιδανικό αρσενικό : Το ιδανικό αρσενικό είναι αυτό που είναι ακομπλεξάριστο έχει αυτοσαρκασμό πολύ χιούμορ και είναι έξυπνος και δημιουργικός.

Έχεις 3 ευχές: Να ξανά έβλεπα την γιαγιά μου. Να γίνω ηθοποιός και κάποια στιγμή να ζήσω στην νέα Υόρκη

Αγαπημένη ταινία : Ο Τιτανικός και οι 9μιση βδομάδες

Στέκι : Το στέκι μου είναι μια καφετέρια που έχει αυλή με λουλούδια δροσιά και μοιάζει σαν κήπος κλιμάξ λέγετε

Αξεσουάρ : Δεν φοράω πολλά αξεσουάρ το μόνο που φοράω είναι οι μεγάλοι μου κρίκοι και ένα κολιέ με ένα τρίγωνο μπροστά κάτι παραπάνω το θεωρώ φλύαρο

Ταξίδι : Η αλήθεια είναι δεν έχω κάνει πολλά ταξίδια, έχω πάει μέχρι την Βουλγαρία Αλλά ένας ακόμα στόχος ζωής τώρα που το σκέφτομαι είναι μέχρι τα 30 μου να έχω γυρίσει όλη την Ευρώπη.

Καλή και κακή συνήθεια : Καλή συνήθεια είμαι πολύ ακριβής στα ραντεβού μου. Μια κακή συνήθεια θεωρώ πως είναι ότι είμαι ευαίσθητη και λίγο αφελής.

Facebook name: Σωτηρία Βαγενά

Instagram: swthria__

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις