Πέμπτη, 4 Ιουλίου 2019

Αυτές είναι οι πραγματικές αιτίες για τις επιπλοκές στο inetrnet και τα κοινωνικά δίκτυα σήμερα


Του Γιώργου Παπαγεωργίου 

Τα προβλήματα που παρατηρούν οι χρήστες των  κοινωνικών δικτύων  Instagram, facebook αλλά και WhatsApp  σε αρκετές χώρες του κόσμου, όπως και στην Ελλάδα, σήμερα Τετάρτη 3 Ιουλίου έχουν βαθύτερα αίτια από αυτά που αναγράφουν πολλά site τα οποία...
ερμηνεύουν εντελώς επιφανειακά το φαινόμενο. Ο Γιώργος Παπαγεωργίου συγγραφέας του άρθρου, ερευνητής και παρουσιαστής της εκπομπής Paranormal, σας δίνει μια πιο λεπτομερή περιγραφή των γεγονότων που δημιούργησαν αυτή την κατάσταση σήμερα.

Όπως μπορείτε να δείτε στον χάρτη στην φωτογραφία του θέματος πριν από 22 ώρες (Την ώρα που γράφετε αυτό το κείμενο) είχαμε στον Ειρηνικό ωκεανό, ολική έκλειψη ηλίου. Η κοντινότερη στεριά απ’ όπου και έγινε ορατό αυτό το φαντασμαγορικό φαινόμενο ήταν τα παράλια της Χιλής.

Μετά από αυτές τις ώρες έχουν φτάσει στην Γη μας οι ηλεκτρομαγνητικές επιπλοκές που προκάλεσε στο πεδίο του πλανήτη μας το φαινόμενο αυτό. Ταυτόχρονα η ευρύτερη γεωγραφική περιοχή μας επηρεάζεται από αυτά με αποτέλεσμα να παρατηρούνται διάφορες επιπλοκές στις τηλεπικοινωνίες αλλά και ως είθισται γεωλογικές  αναταράξεις, όπως η ξαφνική έκρηξη του ηφαιστείουστο νησί Στρόμπολι στην γειτονική μας Ιταλία.


Η επιρροή του κεντρικού μας άστρου (Ήλιος) στην ομαλή λειτουργεία όλων των τεχνολογικών επιτευγμάτων και λειτουργιών του πολιτισμού μας είναι τεράστια και αυτό θα πρέπει να καταλάβουμε με τις σημερινές δυσλειτουργίες του internet. Αυτό θα πρέπει να μας κάνει να προετοιμαστούμε και ίσος για μεγαλύτερης έκτασης παρεμβολές με απρόβλεπτες ίσος και ανεξέλεγκτες επιπτώσεις.

Σημειωτέων ότι ειδικότερα για Ιταλία και Ελλάδα η κατάσταση επιδεινώθηκε και λόγο και της έκρηξης του γειτονικού ηφαιστείου.      


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις