Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου 2019

Αποκλειστικό - Σκάνδαλο πολλών εκατομμυρίων εις βάρος δημοτών, με τεράστιο οικονομικό όφελος για Όμιλο Πολίτη και Γεωργίου Καμίνη (Πρ. δήμαρχο)


Μήνυση του Κωνσταντίνου Αντζά ατομικώς αλλά και για λογαριασμό της εταιρίας Aoytdoor Monopole system  M.E.Π.Ε κατά του πρώην δημάρχου Αθηναίων κ. Γιώργου Καμίνη, της Κανέλας (Νέλλης) Παπαχελά, πρώην προέδρου ΔΣ και αντιδημάρχου οικονομικών Δήμου Αθηναίων. Και μεταξύ άλλων, των εταιριών συμφερόντων της Politis media group,...
Remendy και HQ Media ως ηθικών αυτουργών.

Το 2011 έγινε διαγωνισμός για την στέγαση των στάσεων λεωφορείων, οι οποίες θα αχρησιμοποίητο και για διαφημιστικές ρεκλάμες. Στον διαγωνισμό πλειοδότησε η εταιρία Remendy συμφερόντων του Group Politis Master η τιμή ορίστηκε στα 2.650 ευρώ για κάθε στέγαστρο ετησίως. Αυθαίρετα και χωρίς να ξανά γίνει νέος διαγωνισμός παρά μόνο με την απειλή, αγωγής μείωσης τιμήματος, λόγο κρίσης ο δήμος μείωσε το τίμημα κατά 69% δηλαδή από τα 2.650 στα 800 ευρώ ανά στέγαστρο τον χρόνο! Περαιτέρω δωσοποίησαν προηγούμενες οφειλές παρά την ρητή απαγόρευση που υπάρχει στην σύμβαση!

Το 2017 έγινε νέος «σικέ» διαγωνισμός με όρους που αντιτίθεντο στον νόμο περί μονοπωλίων και αντιτίθεντο στις αρχές της οικονομικής ελευθερίας της ισότητας και της αναλογικότητας. Νοθεύουν τον ανταγωνισμό και είναι δυνατόν να θεωρηθούν καταχρηστικοί!
Ταυτόχρονα η εταιρία Remendy στερείται νομιμοποίησης στις Ελληνικές τράπεζες για οποιαδήποτε συναλλαγή αλλά πάραυτα «κάποιος» πληρώνει για λογαριασμό της στους Δήμους!

Η συνολική ζημία του δήμου Αθηναίων ανέρχεται πάνω από τα 8 εκ ευρώ!

Η διαφημιστική αγορά γνωρίζει την μεθόδευση και τον τρόπο που δράσης της Politis Media Group είναι αναστατωμένη και αυτή την φορά είναι διατιθεμένη να φτάσει μέχρι την πλήρη αποκάλυψη όσων συγκαλύπτουν τη δράση της και βάζουν το δάχτυλο στο μέλι που απλόχερα τους προσφέρει ο νούμερο ένα φοροφυγάς όμιλος της Ελλάδος!

Θα έχουμε συνέχεια αποκαλύψεων και ντοκουμέντων για την δράση της…              

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις