Τρίτη, 5 Μαΐου 2020

Σφοδρή επίθεση Κ. Βελόπουλου κατά Κυβέρνησης - Αποκάλεσε «φυτευτό» τον Σωτήρη Τσιόδρα - Βίντεο


Σφοδρή επίθεση στην Νέα Δημοκρατία έκανε από το βήμα της Βουλής ο Κυριάκος Βελόπουλος για τις 28 Μουσουλμανικές πόλης που έφτιαξε στην ελληνική επικράτεια εν μέσω υγειονομικής κρίσεις κορονοϊού αλλά και με αφορμή το θέμα της υποχρεωτικής χρήσης μάσκας.  

«Δεν μπορεί πριν...
από έναν μήνα να λέτε ότι δεν χρειάζεται μάσκα και τώρα να λέτε ότι χρειάζεται. Κάτι δεν κάνετε καλά. Ή πριν λέγατε ψέμματα ή τώρα λέτε ψέμματα. Αλλά σε μια κυβέρνηση που επικοινωνιακά θεοποίησε τον Τσιόδρα ο οποίος χθες δημόσια είπε ότι όλοι οι νεκροί μπορεί να μην είναι κορονοϊός, να είναι κορονοϊός. Ο Χριστός και η Παναγία. Ακούσατε τι είπε ο Τσιόδρας; Το είπε στην κάμερα ότι αυτοί που πεθαίνουν μπορεί να μην είναι από κορονοϊό».

Μίλησε επίσης για σχέσεις των κορυφαίων καθηγητών με εταιρείες φαρμακευτικές και απαντώντας σε παρατηρήσεις από τα έδρανα είπε: «Εμένα με εξέλεξαν. Αυτόν τον φύτεψες εσύ.Το κόμμα σου! Τον φυτέψατε εσείς. Τον κ. Τσιόδρα».  Όταν τον κάλεσε ο Πρόεδρος της Βουλής να πάρει πίσω τον χαρακτηρισμό, είπε δεν παίρνω τίποτα πίσω τον διορίσατε εσείς. Να βάζατε τον κ. Ιωαννίδη που είναι ειδικός επί των θεμάτων και είναι στο Στάνφορντ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις