Τρίτη, 8 Σεπτεμβρίου 2020

Καστελόριζο -Άρχισε η γνωστή τουρκική προπαγάνδα με τους δημοσιογράφους όπως στα Ίμια - Βίντεο

Σκηνικό που θυμίζει έντονα Ίμια, τουρκικά ΜΜΕ στοχοποιούν το Καστελόριζο ακολουθώντας την γνωστή τακτική της Τουρκίας με τους δημοσιογράφους σε πρώτο ρόλο.    

Όλο και πληθαίνουν τις τελευταίες μέρες, δημοσιογραφικές αποστολές από μεγάλα τουρκικά τηλεοπτικά δίκτυα βρίσκονται στο Κας, στα τουρκικά παράλια απέναντι από...

το Καστελόριζο, και με συνεχείς ανταποκρίσεις και ζωντανές συνδέσεις επιχειρούν να μεταφέρουν στην τουρκική κοινή γνώμη, κλίμα απειλής από την Ελλάδα, παρουσιάζοντας το νησί ως … «ξεκομμένο βράχο» που η χώρα μας παράνομα έχει στρατικοποιήσει για να μην επιτρέψει στην Τουρκία την δημιουργία της «Γαλάζιας Πατρίδας».

Οι Τούρκοι δημοσιογράφοι, με ζωντανές συνδέσεις επάνω σε πλοιάρια της ακτοφυλακής, πλησιάζουν τα θαλάσσια σύνορα μεταξύ των δύο χωρών, μεταδίδοντας live εικόνες από το Καστελόριζο, με πολεμικές κραυγές και απειλές, ενίοτε συνοδεία … οθωμανικών εμβατηρίων. Χθες δημοσιογράφος του δικτύου Α Ηaber, σε live σύνδεση ανοιχτά του νησιού, αναφέρθηκε στην ελληνική στρατιωτική παρουσία μεταδίδοντας πλάνα από σχετική δραστηριότητα και Έλληνες στρατιώτες να περιπολούν το Καστελόριζο με φουσκωτό σκάφος.

2 σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις